Om oss

Våra namn är Thomas Enström och Krister Gunnarsson som driver EG Utbildning AB.

Vi erbjuder ett stort urval av utbildningar mot truck och lagerarbete eller transport m.m för ditt behov. Vi vänder oss främst både mot privatpersoner och företag i Norrköping men har utbildningar i hela Sverige.

45 år inom branschen

Vi är båda uppvuxna inom åkerifamiljer och har gemensamt 45 år som chaufförer samt åkare.
Thomas har 21 års erfarenhet inom skola som yrkeslärare på gymnasie och vuxenutbildning inom transport samt var även förarprövare.
Krister har 10 års erfarenhet av gymnasial och vuxenutbildning inom transport.

EG Utbildning erbjuder dom flesta utbildningar inom transportbranschen så som maskinutbildning, truckutbildning, defensive driving & fallskyddsutbildning.

Vad vi erbjuder

EG Utbildning erbjuder dom flesta utbildningar inom transportbranschen så som defensive driving, truckutbildning & arbete på väg.

Utbildningar inom yrkeskompetens

Våra utbildningar ger dig rätt yrkeskompetens och är alltid uppdaterade. För oss och för dig som kund är det viktigt att få upplevelsen av expertis och trygghet i alla våra utbildningar. Vi garanterar att den kunskapen som lärs ut är av kvalite och uppdaterad.

Företagsutbildningar på plats

Kan du inte få loss hela personalstyrkan?
Ingen fara. Vi är flexibla och kommer mer än gärna till er verksamhet och utbildar på plats. Att kunna erbjuda en utbildning för din personal är en investering för alla. Allt för att hela tiden sträva efter den bästa expertisen.

Certifierade instruktörer

Våra instruktörer har lång och bred erfarenhet av samtliga utbildningar som erbjuds. För oss och för dig som kund är det viktigt att få upplevelsen av expertis och trygghet i alla våra utbildningar. Vi garanterar att den kunskapen som lärs ut är av kvalite och uppdaterad.

Vill du att vi ringer upp?

Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan!